Spar penger når du handler nye gulv på nett

Gulv er naturlig den overflaten i boligen som utsettes for alle mest slitasje, og å legge nye gulv er derfor blant de vanligste prosjektene i en vanlig norsk bolig. I noen tilfeller kan det selvfølgelig være mulig å slipe eksisterende tregulv, men det kan også være behov for å gi rommet en helt ny start. Da kan du spare mye penger når du handler gulv på nett.

Vær åpen for ulike typer gulv

Det klassiske parkettgulvet har etablert seg som en standard i de aller fleste nybyggprosjekter, men det er viktig å huske på at det finnes mange andre typer gulv å velge mellom. Vegg til vegg-tepper er kanskje ikke noe som kommer tilbake med det første, men til og med korkgulv opplever en liten renessanse om dagen.

Hvis du ser igjennom utvalget hos en forhandler som flottegulve.no, kan det være at du oppdager noen nye og litt overraskende produktkategorier – som kan gi deg inspirasjon til gulv som er både praktiske, vakre og rimelige. Det kan helt enkelt lønne seg å se litt utenfor bare kategorien eikeparkett.

Husk på at gulvet skal være enkelt å legge

Arbeid er ofte den største kostnadsposten i mange ulike oppussingsprosjekter, og derfor er det mange som velger å legge nytt gulv selv. Det er i utgangspunktet ofte uproblematisk, så lenge som du har et godt underlag og tar deg god tid. Imidlertid lønner det seg definitivt å velge et gulv som er enkelt å legge, ulike typer klikkgulv er førstevalget for de fleste amatører.

Et klikkgulv legges ved helt enkelt å klikke sammen bordene, noe som gjør det mulig å få et skikkelig flott resultat uten bruk av lim. Selv om gulvplank med de litt mer forseggjorte og avanserte klikksystemene koster noen kroner ekstra, vil du nesten helt sikkert få igjen for den investeringen når du skal legge gulvet – da du sparer svært mye tid.