Vil du låne penger som student?

Heldigvis tilbyr en rekke nettbutikker ulike leveringsmetoder. En av de mest brukte er for tiden utleveringssteder, hvor det er mulig å hente pakken når det passer deg. Løsningen er derfor usedvanlig praktisk, og typisk også den billigste løsningen for levering.

Du bør også prøve å velge å få det levert til din private bolig eller der du jobber. Fraktalternativet er som regel et hakk dyrere, men på den annen side ekstremt lett tilgjengelig. I de fleste tilfeller vil imidlertid den enkleste leveringsformen være at du henter produktene selv, men dette avhenger av at du befinner deg rett ved siden av e-forhandlerens fungerende lager.

Antallet leveringsdager kan være ganske betydelig dersom du absolutt skal bruke produktene i løpet av kort tid, og derfor er det selvsagt essensielt at du sjekker forventet leveringstid for det aktuelle produktet.

De fleste nettbutikker garanterer levering neste virkedag for mange varer, men vær oppmerksom på at dette krever at bestillingen legges inn før et bestemt tidspunkt, slik at de har utsikter til å kunne få ditt nye produkt sendes før de ansatte har fire netter.

Enkelte nettselskaper tilbyr gratis frakt, men vanligvis under forutsetning av at du kjøper for en bestemt pris. Som et alternativ må du velge den mest prisbevisste leveringsløsningen, som typisk – uansett om du er i nærheten av Roskilde, Nyborg eller Støvring – vil være å få dem til å levere bestillingen din til et hentested.

Mange nettbutikker annonserer med 1 dags frakt

Det er ekstremt enkelt for folk å søke etter informasjon om priser i ulike nettbutikker og derfor har utallige nettselskaper måttet kutte ned prisnivåer på mange av produktene deres – for jenter og gutter, men også for damer og herrer – til bunnen, og noen ganger til og med tilby gratis frakt.

Det kan imidlertid fortsatt være fordelaktig å studere individuelle internettselskaper for rabattkoder før du gjennomfører kjøpet, slik at du er garantert å få den billigste prisen.

Generelt anbefaler vi kortkjøp eller betaling med mobiltelefonen. Alternativt bør du benytte et avbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill når du har som mål å få tilbake kostnadene over tid.

Før folk kjøper i en butikk bør de faktisk lese nettbutikkens betingelser, men det er utvilsomt en tidkrevende oppgave.

Et annet forslag kan derfor være å se om nettselskapet er e-merket, siden dette burde være en forsikring om at internettselskapet støtter de danske retningslinjene og at nettbutikken nå og da blir gjennomgått av spesialister som mestre gjeldende lover. Du får også muligheten til støtte hvis du er ubeleilig i prosessen med å handle.

Levering hjem til deg eller på jobb

Trustpilot genererer supergode muligheter til å sile gjennom ganske mange av eksisterende forbrukeres vurderinger og derfor anbefaler vi at du undersøker internettselskapets vurderinger før du legger inn bestillingen din.

Facebook inneholder også ønskelige snarveier for å lære om nettbutikkens popularitet. I tillegg finnes det en rekke e-butikker hvor du kan utarbeide en anmeldelse av kjøpet ditt, som også kan brukes til å få et inntrykk av kundetilfredshet.