Vg oljebarna

Oljebarna – VGTV

Oljebarna. I denne dokumentarserien følger vi unge mennesker i dagens Norge, på godt og vondt. Gjennom åtte episoder ser vi på temaer som YOLO, Ambisiøs …

I denne dokumentarserien følger vi unge mennesker i dagens Norge, på godt og vondt. Gjennom åtte episoder ser vi på temaer som YOLO, Ambisiøs, NAV, Blogging, Utenfor, Penger, Ny i Norge og Kropp.

Slik gikk det med «Oljebarna» – VG

16. jan. 2015 — Dokumentarserien «Oljebarna» ble sett over to millioner ganger. Deltakerne vekket sterke følelser i det norske folk.

Dokumentarserien «Oljebarna» ble sett over to millioner ganger. Deltakerne vekket sterke følelser i det norske folk.

VGTV-premiere: Oljebarna

VGTV-premiere: Oljebarna – VG

25. apr. 2014 — «Oljebarna» er en dokumentar som tar for seg hvordan det er å vokse opp i oljenasjonen Norge og hvilke konsekvenser dette har på godt og …

I dag kan du se første episode av VGTVs store dokumentarsatsning i vår, «Oljebarna». I hovedrollene: en playboy, en wrestler, en rapper og en superblogger.

Oljebarna: Ambisiøs – VGTV

VG – Ny episode av Oljebarna på VG: | Facebook

Oljebarna: Perfekt – VGTV … Sara Benedikte (22) er modell, gründer, treningsnarkoman og lokalpolitiker. – Mange ser nok på livet mitt som perfekt, tror hun.

Ny episode av Oljebarna på VG:

Ny episode av Oljebarna på VG – Facebook

– Jeg var full under halve innspillingen – trdby.adressa.no

14. okt. 2015 — I dag har den populære VGTV-serien “Oljebarna” sesongpremiere og første … Han sier at det var VG som kontaktet ham på starten av året og …

Jørgen Brovold, Trondheims største Snapchat-kjendis, dukker opp i Oljebarna.

Oljebarna: Ensom – YouTube

20. jan. 2015 — Tommel opp til VG for Oljebarna! Den serien er serr helt fantastisk. Translate Tweet. 10:40 AM · Jan 20, 2015.

Keywords: vg oljebarna