Rec e24

Rec Silicon – E24

Oppgang på Oslo Børs etter hopp for oljeprisen · Jens Ulltveit-Moe er tilbake som Rec Silicon-aksjonær · Det største Rec-hinderet kommer i april · Et siste …

Rec Solar – E24

Rec Solar – E24

Olje og energi. Et siste nødskrik fra Rec Solar: – Vi gjør alt vi tror vil hjelpe, om det så er å danse på bordene. 01.01.23. Næringsliv …

REC SILICON – E24 Aksjelive

I E24 Aksjelive kan du følge alle markedets store begivenheter minutt for minutt gjennom tekst, bilder og video, og delta selv med innspill og spørsmål.

REC Silicon – Børs – E24

REC Silicon is a leading producer of advanced silicon materials, supplying high-purity polysilicon and silicon gases to the solar and electronics industries …

Aksjen REC SILICON (RECSI) sin kurs er 15.865 NOK, opp 11,02% i dag og opp 13,44% hittil i år. Sist oppdatert 23. feb.. Les mer på E24 Børs.

REC – E24

Rec Silicon vil starte opp produksjonen i Moses Lake neste år … REC Solar fikk strømsjokk i desember: SV vil pålegge Statkraft å selge strøm billig.

Rec Silicon-aksjen er enten ganske dyr eller kjempebillig – E24

Rec Silicon-aksjen er enten ganske dyr eller kjempebillig – E24

Rec Silicon, som kan levere til både solkraftverk og batteriproduksjon, har surfet godt på den grønne bølgen i aksjemarkedet. Selskapet går imidlertid på …

Tirsdag kan Rec Silicon-ledelsen forsøke å rydde opp i uklarheten som oppsto da et strategisk partnerskap ble kansellert i begynnelsen av april.

Omsetningshopp for Rec Silicon – E24

Omsetningshopp for Rec Silicon – E24

16. aug. 2022 — Rec Silicon omsatte for 45 millioner dollar i andre kvartal og varsler at de er i rute med gjenåpning av amerikansk anlegg.

Rec Silicon omsatte for 45 millioner dollar i andre kvartal og varsler at de er i rute med gjenåpning av amerikansk anlegg.

Rec Solar fortsetter permitteringen av ansatte – E24

Rec Solar fortsetter permitteringen av ansatte – E24

for 7 døgn siden — Det kommer frem i en melding sendt internt ut til de ansatte, bekrefter tillitsvalgt i selskapet. Permitteringene har vart siden september.

Det kommer frem i en melding sendt internt ut til de ansatte, bekrefter tillitsvalgt i selskapet. Permitteringene har vart siden september.

Det største Rec-hinderet kommer i april – E24

Det største Rec-hinderet kommer i april – E24

Det største Rec-hinderet kommer i april. Det er åpenbart stor oppside i Rec Silicon-aksjen. Hvor stor denne oppsiden blir, kan avhenge av hva selskapet gjør …

Låneforfall kan tømme Rec Silicons kasse i april.

Et siste nødskrik fra Rec Solar: – Vi gjør alt vi tror vil hjelpe, om …

Et siste nødskrik fra Rec Solar: – Vi gjør alt vi tror vil hjelpe, om det så er å danse på bordene – E24

1. jan. 2023 — KRISTIANSAND (E24): Tiden begynner å renne ut for solcellebedriften Rec Solar, og ledelsen ber myndighetene våkne.

KRISTIANSAND (E24): Tiden begynner å renne ut for solcellebedriften Rec Solar, og ledelsen ber myndighetene våkne. Rasmus Hansson (MDG) mener Norge er i ferd med å gjøre noe «innmari dumt» om selskapet ikke reddes.

Keywords: rec e24