Pomeranian finn

Pomeranian til salgs | FINN Torget – FINN.no

Pomeranian til salgs | FINN Torget

for 2 døgn siden — Renraset pomeranian. Foreldrene er helt friske og har alle nødvendige vaksiner. Valpene kommer også til å få vaksiner før de reiser til nytt …

Du finner 202 annonser som inneholder ordet “pomeranian” til salgs på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele Norge!

Pomeranian valper | FINN torget – FINN.no

Pomeranian valper | FINN torget

for 2 døgn siden — Renraset pomeranian tispe. Foreldrene er friske og har alle nødvendige vaksiner. Valpen kommer også til å få vaksine før hun reiser til nytt …

Ei jente og en gutt klar til å reise til nytt hjem fra den 9 mars. Renraset pomeranian. Foreldrene er helt friske og har alle nødvendige vaksiner. Valpene kommer også til å få vaksiner før de reiser til nytt hjem. De er kjempe søte og snille, elsker å leke. Har et barn her som leker med dem så valpene kommer til å bli vant med å ha barn i huset. Send melding for mer info. Pris for tispe- 21000kr. hannhund- 18000kr. Ved reservasjon, blir det et depositum på 3000kr som blir trukket av kjøpesummen, resten betales ved henting. Blir reservasjonen trukket, betales ikke depositumet tilbake. Kan hentes i Sandnes/Stavanger området eller leveres til Haugesund.

Pomeranian valper til salgs – Torget – FINN.no

Pomeranian valper til salgs | FINN torget

1. feb. 2023 — Nydelige renrasede pomeranianvalper født 13.desember leveringsklare medio mars To cremefarget og to hvite. to hanner og to tisper.

Enchanting Pom har to skjønne NKK registrerte valper til salgs, til rett hjem. Pris står i annonseteksten. Valpene er fra to ulike kull. Ene kullet bestod av to hanner, hvor en er tilgjengelig. Andre kullet bestod av to hanner og to tisper, hvor en hanne er ledig. Enchanting Pom’s Royal Flush, reg nr: NO63989/22. Amos er en trygg, nysgjerrig, leken og glad gutt. 20.000kr. Amos er født 20/11-22 etter friske, renrasede og registrerte foreldre. Mor: Virgo Petite Pom’s Jean D’Arc, reg nr: NO47877/16Far: Drakedram Royal Star, reg nr: SE63163/2021Tispevalp i kull to: Enchanting Pom’s Honeymoon Phase «Idunn», regnr; NO30492/23Utstillingspotensiale. Tøff jente, med hjerte for lek og kos. 25.000kr. SOLGT!!!Hannvalp i kull to: Enchanting Pom’s Deep In Love «Ask», regnr; NO30490/23Lovende til utstilling. God holdning, sjarmerende og kul type. 28.000kr. De er født 24/11-22 etter friske, renrasede og registrerte foreldre. Mor: Virgo Petite Pom’s Opportunity, regnr; NO51666/17Far: Drakedram Honeymoon Deep Red, regnr; SE39263/2018Valpene selges registrert i NKK, chippet, vaksinert på 8 uker, helseattest og ormkuret. De leveres også med valpepakke fra Royal Canin og Agria, med stellesaker og leker, og vissheten om at oppdretter følger opp gjennom hele hundens levetid. Alle fire er trygge og godt sosialisert, vandt til lyder i ett normalt hjem. Selges til ett godt «foralltid» hjem, som har tid og kjærlighet nok til verdens beste hunderase. Det er ikke ønskelig å selge til hjem med barn under skolealder. Allergi skal utelukkes før man anskaffer hund. Valpene er leveringsklare. Virker Amos eller Ask som den rette hunden for deg/dere, ring eller ta kontakt på tlf nr 46857722 for en hyggelig hundeprat. Mail på finn besvares ikke.

Leveringsklar Pomeranian valp – FINN.no

Leveringsklar Pomeranian valp | FINN torget

for 7 døgn siden — Renraset pomeranian gutt på 11 uker. Vi er på utkikk etter et nytt hjem til lille gutt. Et forever hjem. Han er en sosial og kosete gutt.

Pom Nebula kennel har ledig for salg en sjokoladebrun Pomeranian hannvalp. Han er 4 måneder og er leveringsklar. Han er en veldig trygg og tøff herremann. Han elsker kos, andre hunder og barn. En morsom fyr med mye personlighet. Ved levering får han med seg stamtavle fra Norsk Kennel Klubb (NKK), 8 og 12 ukersvaksine er tatt, ormkurer er gitt, valpepakke, helsebok, chip og kjøpskontrakt. Han er vandt med barn, katter, andre hunder, stell, bading og alle husets lyder. Begge foreldrene er trygge og sosiale hunder. Tidligere kull fra samme foreldre har kun positive tilbakemeldinger. De er friske hunder med godt gemytt. Begge foreldrene er helsesjekket, PL-sjekket, og har registrert DNA i dogweb. Vi selger ikke hund på avbetaling og sender ikke valper alene. Du finner mer info om oss, og våre hunder på Facebook og Instagram under navnet Pom Nebula. Ta kontakt på melding her, eller på tlf 92268188 for seriøse henvendelser.

Pomeranian valp | FINN torget – FINN.no

Pomeranian valp | FINN torget

for 8 timer siden — Leveringsklare Mor er blanding av pomeranian og shih tzu Far Toy Puddel Flotte valper ledig 2 hannhunder – tispene solgt Leveres *Vaksinert …

2 skjønne hannhunder søker etter nye hjem. Født 31 august. De er renraset, og leveres med stamtavle fra NKK. De har fått ormekur 2, 4 , 6 og 8 uker. Blir kloklippet etter behov, og begge valpene takler det helt fint.Begge valpene er friske, og sjekket hos dyrlegen. De har fått vaksinene og er chippet. Torkel er sort og tan. Han veide 1,5 kg sist han var hos dyrlegen. Tøff gutt som ikke er redd for noe. Fido er Orange Sobel. Han veide 2,2 kg sist han var hos dyrlegen. Skikkelig kosegutt. Ta kontakt hvis interessert, 47672521.

Pomeranian | FINN torget

Pomeranian valper | FINN torget – Finn.no

Pomeranian valper | FINN torget

Nydelige renrasede pomeranianvalper født 13.desember. Leveringsklare. To valper solgt. Hvit tispe og hvit hannvalp igjen. Født av sunne, friske foreldre med meget godt gemytt. Valpene er kontaktsøkende, aktive og kosete. Leveres etter ormekur og helsesjekk med valpepakke. Ved reservasjon innbetales et depositum på 5000,- pris for hannvalp 15000,-. Pris for tispevalp 20000,-. Avbetaling kan vurderes.

Pomeranian valp | FINN torget

Renraset pomeranian gutt på 12 uker.Vi er på utkikk etter et nytt hjem til lille gutt. Et forever hjem. Han er en sosial og kosete gutt. Av farge er han Black and tan.Han er helsesjekket uten anmerkninger.Er vaksinert, id merket og fått 4 ormekurer.Er reg i Nkk og har stamtavle som valpen får med seg. Selges med kjøpe kontrakt fra Nkk.Ved int ønsker jeg at du/dere skriver om deg/dere, og hva dere kan tilby denne lille sjarmøren. Skriv tlf så jeg kan ta kontakt for en hunde prat.Kun seriøse henvendelser.

Toy puddel / pomeranian- shih tzu – FINN.no

Toy puddel / pomeranian- shih tzu | FINN torget

Leveringsklare Mor er blanding av pomeranian og shih tzu Far Toy PuddelFlotte valper ledig 2 hannhunder – tispene solgtLeveres*Vaksinert*Valpepakke*Helsebok*OrmekurbehandletOm du har et godt hjem å tilby så ta kontakt for mer info Tlf 94 48 70 79

Keywords: pomeranian finn