Olger drønnesund facebook

olger-drønnesund profiler | Facebook

Vis profilene til personer som heter Olger Drønnesund Bli medlem av Facebook for å komme i kontakt med Olger Drønnesund og andre du kanskje kjenner….

Olger Drønnesund – NRK Møre og Romsdal

1. nov. 2021 — Lokalpolitikar på Facebook: – Jeg er rasist. Antirasistisk senter kallar facebookinnlegg frå lokalpolitikar i Ålesund grov rasisme. Olger …

Drønnesund vil ut av kommunestyret – smp.no

Drønnesund vil ut av kommunestyret – smp.no

16. des. 2021 — Olger Drønnesund vil ut av Ålesund kommunestyre. … fra Pensjonistpartiet, men meldte seg ut av partiet etter innlegget på Facebook.

Olger Drønnesund vil ut av Ålesund kommunestyre. I et brev til ordføreren, med vedlagt legeerklæring, ber han seg fritatt fra all verv.

Lokalpolitikar på Facebook: «Jeg er rasist» – smp.no

Lokalpolitikar på Facebook: «Jeg er rasist» – smp.no

1. nov. 2021 — Olger Drønnesund (Pensjonistpartiet), gjorde det tydeleg at han er rasist på si eiga Facebook-side. No er ikkje profilen synleg.

Lokalpolitiker stod frem som rasist – ekskludert fra partiet – Utrop

Lokalpolitiker stod frem som rasist – ekskludert fra partiet | Utrop

2. nov. 2021 — … har Olger Drønnesund, som har stått på valglister for Pensjonistpartiet i en årrekke, offentlig gått ut på Facebook at han er rasist.

Antirasistisk senter ser svært alvorleg på ytringane frå … – Reddit

1. nov. 2021 — En fyr med sur webcam-selfie og navnet «Olger Dronnesund» skriver … Men FB-postene til en del av dem er helt på linje med Drønnesund her.

Lokalpolitiker fra Pensjonistpartiet: – Jeg er rasist – Tidens Krav

Pensjonistpartiet, Rasisme | Lokalpolitiker fra Pensjonistpartiet: – Jeg er rasist

1. nov. 2021 — Olger Drønnesund, som har stått på valglister for Pensjonistpartiet i en årrekke, skrev selv på Facebook at han er rasist.

Pensjonistpartiet i Møre og Romsdal har mandag ekskludert et medlem etter uttalelser på Facebook.

Jonas Ali Ghanizadeh on Twitter: “Level 9999999: Jeg er ikke …

Antirasistisk senter kallar facebookinnlegg frå lokalpolitikar i Ålesund grov rasisme. Olger Drønnesund står ved det han har skrive.

Dag Aanerud (@DagAanerud) / Twitter

Antirasistisk senter kallar facebookinnlegg frå lokalpolitikar i Ålesund grov rasisme. Olger Drønnesund står ved det han har skrive.

Keywords: olger drønnesund facebook