Nrk trillingliv

Trillingliv – NRK TV

15. apr. 2021 — Å bli foreldre til trillinger er en stor livsendring og et maraton av en forelderoppgave, som setter både familie og foreldre under press.

Trillingliv, sesong 2 – Programomtaler – NRK

19. mar. 2021 — Trillingliv sesong 2. Dansk dokumentarserie i seks episoder. Premiere på NRK1 torsdag 15. april kl. 20.00 og tilgjengelig i NRK TV fra …

Trillingliv sesong 2 – NRK TV, NRK1

Premierekalenderen viser sendetidspunkt for serier, filmer og programmer på TV og strømming. Sjekk premieredato for Trillingliv sesong 2 her!

Når kommer Trillingliv sesong 2 på NRK TV, NRK1? – Serienytt

Premierekalenderen viser sendetidspunkt for serier, filmer og programmer på TV og strømming. Sjekk premieredato for Trillingliv sesong 2 her!

Trillingliv – Strømme online | TV Guide

Å bli foreldre til trillinger er en stor livsendring og et maraton av en forelderoppgave, som setter både familie og foreldre under press.

Ida Bjørndalen Karlsson on Instagram: “Dokumentar på NRK …

Ida Bjørndalen Karlsson on Instagram: “Dokumentar på NRK – Trillingliv. Utrolig spennende, samtidig som den fremkaller mange følelser. Et av parene som er med i dokumentaren, Ida og Martin, må bo på OUH fordi trillingene ble født for tidlig. Jeg bodde også der i 1mnd før jeg ble flyttet til Kolding for de «resterende» 2,5mnd. Utrolig merkelig å se video fra sykehuset når man selv har vært igjennom eksakt det samme. En dokumentar verdt å se🙃”

60 Likes, 6 Comments – Ida Bjørndalen Karlsson (@bjornen21) on Instagram: “Dokumentar på NRK – Trillingliv. Utrolig spennende, samtidig som den fremkaller …

60 Likes, 6 Comments – Ida Bjørndalen Karlsson (@bjornen21) on Instagram: “Dokumentar på NRK – Trillingliv. Utrolig spennende, samtidig som den fremkaller mange følelser. Et av parene som er med i dokumentaren, Ida og Martin, må bo på OUH fordi trillingene ble født for tidlig. Jeg bodde også der i 1mnd før jeg ble flyttet til Kolding for de «resterende» 2,5mnd. Utrolig merkelig å se video fra sykehuset når man selv har vært igjennom eksakt det samme. En dokumentar verdt å se🙃”

Keywords: nrk trillingliv, trillingliv nrk