Nrk seaspiracy

Forsker om «Seaspiracy»: – Mer propaganda enn dokumentar

13. jan. 2023 — Dokumentaren Seaspiracy har fått Kortney Kardashian til å vurdere om hun skal slutte å spise fisk.

Odd Emil med bønn til Kardashian: – Unge som deg bør spise …

31. mar. 2021 — Det at NRK.no ikke dekker “Seaspiracy” er det beste beviset jeg har kommet over rundt spørsmålet om NRK egentlig er uavhengig.

Minister ertet på seg dyrevernere etter Kardashian–film

Premierekalenderen viser sendetidspunkt for serier, filmer og programmer på TV og strømming. Sjekk premieredato for Seaspiracy her!

NRK Troms – Dokumentaren Seaspiracy har fått Kortney…

Noob Spearo’s Isaac Daly, Cast & Spear’s Jon Stenstrom, and myself, Bret Whitman, share our thoughts on the Netflix documentary Seaspiracy.

Det at NRK.no ikke dekker “Seaspiracy” er det beste beviset …

Reddit – Dive into anything

Flere av påstandene i «Seaspiracy» er sterkt overdrevet, ifølge eksperter (inkludert … nrk.no. Forsker om «Seaspiracy»: – Mer propaganda enn dokumentar.

Tittel Jeg kan ikke komme på en god grunn for å ikke dekke en dokumentar som sprer seg så godt som den gjør nå. Eneste er at den utfordrer en viktig …

Seaspiracy

Start gjerne med Folkeopplysningens episode om temaet (tilgjengelig på NRK.no), siden den er spesielt øyeåpnende. Så sant dataene i …

Spearfactor #030: SEASPIRACY Real or Fake, The Spearo …

‎SpearFactor Spearfishing Podcast: Spearfactor #030: SEASPIRACY Real or Fake, The Spearo Council Weighs In on Apple Podcasts

Takknemlig for NRK og flinke fagfolk som vet å formidle vitenskap ❤️ … kan vi gjøre tråling forbudt. @erna_solberg ?. Quote Tweet. seaspiracy.

Noob Spearo’s Isaac Daly, Cast & Spear’s Jon Stenstrom, and myself, Bret Whitman, share our thoughts on the Netflix documentary Seaspiracy. These are opinions based on our own experiences. While I disagree with many aspects of the documentary, I have a underlying respect for Ali Tabrizi for creating…

Gaute Wilhelmsen Seljestad | University of Bergen

Miljø-relatert: Se dokumentaren, “Seaspiracy” – Sidetmedord.no

Miljø-relatert: Se dokumentaren, “Seaspiracy” / Generell / Forum / Forside – sidetmedord.no

Si det med ord er et tilbud fra Mental Helse til alle som ønsker å sende oss en melding og få svar tilbake. Du kan skrive om det som er viktig for deg.

Marianne Hauknes (@MarianneHauknes) / Twitter

Keywords: nrk seaspiracy, seaspiracy nrk