Hvordan kontakte facebook

Hacket Facebook-profil – Slettmeg.no

5. aug. 2020 — Mange sier det er vanskelig å komme i kontakt med Facebook angående konto og lignede, de har mange skjemaer du kan bruke for å komme i …

Slik går du frem dersom Facebook-profilen din har blitt hacket av uvedkommende.

Hvordan kontakte med Facebook angående konto og lignende –

Når noe blir rapportert til Facebook, gjennomgår vi det og fjerner alt som strider mot Facebooks standarder. Lær hvordan du rapporterer noe, og hvorfor du …

Mange sier det er vanskelig å komme i kontakt med Facebook angående konto og lignede, de har mange skjemaer du kan bruke for å komme i kontakt

Rapportere et problem med Facebook | Facebook: Hjelpesenter

Finn ut hva du kan gjøre hvis du har problemer med å komme deg tilbake på Facebook. Få hjelp. Kontoinnstillinger. Innlogging og passord.

Hjelpesenter – Facebook

Facebook: Hjelpesenter

6. nov. 2017 — Jeg har bare fått kontakt med facebook gjennom min bedriftskonto. Der har de en intigrert chat som de svarer på innen 4-5 minutter som regel.

Lær hvordan du bruker Facebook, fikser et problem og får svar på spørsmålene dine.

Hvordan kontakte Facebook? – Media – Diskusjon.no

Facebook Kundeservice – Kontaktsenter. Facebooks kundeservice call center telefonnummer: 1-650-543-4800. Åpningstider til Facebook telefonservice: 24/7.

Slik får du enkelt kontakt med Facebook Support via Chat …

Facebook Kundeservice – Hvordan få kontakt – Customer Service

Hvordan kontakte Facebooks kundeservice via e-post, live chat-support, telefonnummer, støtte for sosiale medier og selvbetjeningsstøtte.

Facebook Kundeservice – Hvordan få kontakt

Facebook Live Agent & Help Desk-kontakter – LiveAgent

7. jul. 2022 — Ja, det er også en måte å kontakte Facebook på telefon. Kontaktnummeret er dette: +1 650 543 4800. Selvfølgelig må vi huske på at vi ikke finner …

Hvordan kontakte Facebooks kundeservice via e-post, live chat-support, telefonnummer, støtte for sosiale medier og selvbetjeningsstøtte.

Facebook Live Agent & Help Desk-kontakter

Hvordan kontakte Facebook: alle mulige alternativer | Nyheter Gadgets

Facebook baserer seg på kontakt via egne kontaktskjemaer rettet mot spesifikke problemer. Det er ikke mulig å kontakte Facebook via e-post eller telefon.

Har du spørsmål eller problemer, og du kan ikke kontakte Facebook? Dette er alle alternativene som er tilgjengelige for deg.

Hvordan kontakte Facebook: alle mulige alternativer

Hvordan Komme I Kontakt Med Facebook Norge?

Keywords: hvordan kontakte facebook, kontakte facebook på telefon