Handle påske 2022: Kiwi Skåredalen, Rema 1000 åpningstider og Spar Skåredalen

Påsken 2022 er rett rundt hjørnet, og det er på tide å planlegge handlelisten! Her finner du informasjon om Kiwi Skåredalen, Rema 1000 åpningstider og Spar Skåredalen, slik at du kan handle det du trenger for en deilig påskeferie.

Kiwi Skåredalen

Kiwi Skåredalen er en populær dagligvarebutikk som tilbyr et bredt utvalg av matvarer og andre produkter til konkurransedyktige priser. Butikken har et stort utvalg av påskevarer, inkludert sjokolade, påskeegg, påskeliljer og mer. Du finner også fersk frukt og grønnsaker, kjøtt og meieriprodukter.

Kiwi Skåredalen har generelt gode åpningstider, men det er viktig å merke seg eventuelle endringer i åpningstidene på grunn av påsken. Før du besøker butikken, anbefales det å sjekke deres nettside eller kontakte butikken direkte for å få oppdaterte åpningstider for påsken 2022.

Rema 1000 åpningstider påske 2022

Rema 1000 er en annen populær dagligvarebutikk kjent for sitt brede utvalg av produkter til lave priser. Butikken er også et godt alternativ for å handle påskevarer, slik som sjokolade, påskeegg, påskeliljer og mye mer.

Rema 1000 har også generelt gode åpningstider, men det kan være variasjoner i åpningstidene under høytidene som påsken. Det anbefales å sjekke deres nettside eller kontakte butikken for å få oppdaterte åpningstider for påsken 2022.

Spar Skåredalen

Spar Skåredalen er enda en dagligvarebutikk du kan besøke under påsken 2022. Butikken tilbyr et bredt utvalg av matvarer og andre nødvendigheter til rimelige priser. De har også et godt utvalg av påskevarer som kan hjelpe deg med å gjøre påskefeiringen enda bedre.

Det er alltid lurt å sjekke Spar Skåredalens nettside eller ringe butikken for å bekrefte deres åpningstider, spesielt under påskehøytiden. Dette gir deg den mest oppdaterte informasjonen, slik at du kan planlegge handlelisten din i forkant.

Uansett hvilken dagligvarebutikk du velger å besøke i Skåredalen for påskehandelen, anbefales det å være tidlig ute for å unngå eventuelle trengsel og for å sikre at du får tak i alle varene du trenger. God påskehandel!

Ofte stillede spørgsmål

Hva er åpningstidene til Kiwi Skåredalen?

Kiwi Skåredalen har vanligvis åpent fra mandag til lørdag mellom kl. 07:00 og 23:00.

Hva er åpningstidene til Rema 1000 i påsken 2022?

Åpningstidene for Rema 1000 i påsken 2022 kan variere. Det anbefales å sjekke Rema 1000 sin nettside eller kontakte butikken direkte for oppdatert informasjon.

Hva er åpningstidene til Spar Skåredalen?

Spar Skåredalen har vanligvis åpent fra mandag til lørdag mellom kl. 08:00 og 21:00.

Hva er adressen til Kiwi Skåredalen?

Kiwi Skåredalen ligger på [adresse].

Hva er adressen til Rema 1000 i Skåredalen?

Rema 1000 i Skåredalen ligger på [adresse].

Hva er adressen til Spar Skåredalen?

Spar Skåredalen ligger på [adresse].

Hvilke fordeler får jeg som kunde hos Kiwi Skåredalen?

Som kunde hos Kiwi Skåredalen kan du nyte godt av deres lave priser, et bredt utvalg av produkter og vennlig service fra personalet.

Hvilke fordeler får jeg som kunde hos Rema 1000 i Skåredalen?

Hos Rema 1000 i Skåredalen kan du dra nytte av deres fokus på kvalitet, gode tilbud og et stort utvalg av dagligvarer og ferske varer.

Hvilke fordeler får jeg som kunde hos Spar Skåredalen?

Spar Skåredalen fokuserer på å tilby personlig service, topp kvalitet på produkter og ukentlige kampanjer for å sikre gladere handleopplevelser for sine kunder.

Hvilke betalingsmetoder godtas hos Kiwi Skåredalen?

Hos Kiwi Skåredalen kan du betale med kontanter, bankkort, kredittkort og mobilbetaling.

Artiklen Handle påske 2022: Kiwi Skåredalen, Rema 1000 åpningstider og Spar Skåredalen har i gennemsnit fået 3.9 stjerner baseret på 26 anmeldelser