Finn nøkkel

Finn nøklene dine, ryggsekken din og mer med AirTag

Finn nøklene dine, ryggsekken din og mer med AirTag – Apple-kundestøtte (NO)

4. jan. 2023 — Finn nøklene dine, ryggsekken din og mer med AirTag. Med AirTag kan du holde styr på og finne eiendelene som betyr mest for deg.

Med AirTag kan du holde styr på og finne eiendelene som betyr mest for deg. Hvis du har forlagt en eiendel og den er i nærheten, kan du bruke Presisjonssøk – på støttede iPhone-modeller – for å finne den. Du kan også bruke Hvor er?-appen til å spille av en lyd på AirTagen, finne den på et kart eller få veibeskrivelser til den.

Sporingsbrikke – Kjøp smartbrikker for dine verdisaker her

Sporingsbrikke – Kjøp smartbrikker for dine verdisaker her – POWER – Power.no

Med en smart sporingsbrikke, slipper du at verdisaker, som lommebok, nøkler og annet kommer på avveie. Sjekk vårt utvalg her.

Smart Nøkkelfinner -iTag, GPS, Bluetooth, Tracker – FINN.no

Smart Nøkkelfinner -iTag, GPS, Bluetooth, Tracker | FINN torget

Passer både Apple og Android mobiler og nettbrett. Kobles til via bluetooth, og du kan se hvor nøklene sist befant seg når du var i nærheten i Google maps ( …

Dette er et genialt produkt alle burde ha på nøkkelknippet sitt. Bilnøkler koster fort 5-6000kr og da hadde det vært kjekt med en liten og smart dings som klarte å finnen nøklene for deg! iTag'en kobles enkelt opp mot en gratis app på mobilen din. Passer både Apple og Android mobiler og nettbrett. Kobles til via bluetooth, og du kan se hvor nøklene sist befant seg når du var i nærheten i Google maps (altså hvor du mistet de). Er også alarm som du kan ha på for å finne det du leter etter ved at den lager en høy lyd. Denne kan også skrus på automatisk når den kommer for langt unna mobilen, slik at du aldri i det hele tatt får lagt ifra deg nøkkelen. Kan også festes på andre ting enn bare nøkler, både verdisaker, kjæledyr, barn, bilen osv. Nå kun 39kr stk! Perfekt gavetips 🙂 Farge: Sort, hvit, turkis eller grønn. Drives av CR2032 batterier som er inkludert! Selger også flere batterier hvis det er ønskelig. Følger med en enkel bruksanvisning for å komme i gang på engelsk med bilder. Er du eller noen du kjenner ille på å rote bort og glemme ting? Da er dette en perfekt gave 🙂 Link: https://www.billigmarkedet.no/products/smart-nokkelfinner–itag-gps-bluetooth-tracker

nøkkel – Torget – FINN.no

nøkkel · Beskrivelse av varen · Beliggenhet · Annonseinformasjon · Til salgs · Trygg handel på FINN · Andre ting på Torget.

Med denne finner du alltid nøklene dine – Dingsetips

9. des. 2015 — Men hva hvis du hadde kunnet spore opp nøklene dine enkelt og greit via en … De fleste sporingsbrikker har dessuten mulighet for å finne …

Nøkkelsøker – Gadgets | Kjell.com

Avhengig av hvordan du fikk kopien av Windows 10 eller Windows 11, trenger du enten en 25-tegns produktnøkkel eller en digital lisens for å aktivere den. En …

Kjøp Nøkkelsøker online på kjell.com. Rask levering og fri frakt fra 499 kroner, eller reserver og hent i din Kjell & Company-butikk samme dag.

Sporingsbrikker – Samletest – Tek.no

Den digitale nøkkelen kan du enkelt opprette via My BMW-appen. Du kan låse opp, låse og starte din BMW enkelt og greit med din smarttelefon.

Finn produktnøkkelen for Windows – Støtte for Microsoft

BMW Digital Key | BMW.no

Keywords: finn nøkkel