Amundsen nrk

Roald Amundsen – Alle artikler – NRK

Fikk flyvrakdel i trålen – håpet å kunne løse mysteriet rundt Roald Amundsens forsvinning. En fiskebåt ved Bjørnøya fikk for noen uker siden gamle flyvrakdeler …

Roald Amundsen – en kontroversiell heltefigur – NRK Radio

Roald Amundsen – en kontroversiell heltefigur – Historiske kjendiser – NRK Radio

27. apr. 2022 — En mann med vinnerinstinkt og nok dødsforakt til å trosse naturens ville krefter. Men eventyrlysten kostet ham dyrt. Opphavsrett NRK ©. Nettsjef …

Dette er historien om polarforskeren som risikerte alt for å være først med å plante det norske flagget. En mann med vinnerinstinkt og nok dødsforakt til å trosse naturens ville krefter. Men eventyrlysten kostet ham dyrt.

Amundsen « NRK Filmpolitiet – alt om film, spill og tv-serier

Amundsen « NRK Filmpolitiet – alt om film, spill og tv-serier

13. feb. 2019 — «Amundsen» forsøker å gi et nyansert portrett av en person som kanskje nådde store mål, men som hadde mindre fremgang som menneske.

Ingen feiring av mannen bak fasaden.

Amundsen – Strømme online | TV Guide

Roald Amundsens største støttespiller i mer en tjue år var broren Leon, … Amundsen. Dette er historien om verdens største polfarer, men også om en …

Dette er historien om verdens største polfarer, men også om en fascinerende privatperson. Om nødvendig løy han og bedro sine nærmeste for å oppnå det han ville, og som en konsekvens lyktes han profesjonelt, men betalt en høy pris som menneske. Roald Amundsens største støttespiller i mer en tjue år var broren Leon, som alltid kom i skyggen av Roald. Når Roald gikk for langt var det broren som fikk regningen. Likevel ble Leon nullet i Roalds selvbiografi og døde uten anerkjennelse. Gjennom filmen om Roald vil også Leons historie bli fortalt og satt i kontekst.

Per-Willy Amundsen – NRK FAKE NEWS Historien forfalskes …

Serien «Atlantic Crossing» er en orgie i historieforfalskning. Det er kun skammelig og nedslående at NRK ikke en gang har fått med seg pensum fra barneskolen …

Polarforskerne ville være førstemann til alt – NRK Super

Polarforskerne ville være førstemann til alt – NRK Super

… kjendiser på begynnelsen av 1900-tallet. Se hvordan det gikk da Roald Amundsen prøvde å dra til Nordpolen med den splitter nye polarskuta Maud i 1918.

Polarforskerne ville være førstemann til alt

Stephanie Amundsen – Norsk rikskringkasting (NRK) – LinkedIn

Stephanie Amundsen. Flerkamerafotograf. Norsk rikskringkasting (NRK)Høgskolen i Lillehammer (HiL). Oslo, Oslo, Norge. 162 følgere 162 forbindelser.

NRK Super on Instagram: “Forskeren Marie-Lisbet Amundsen …

NRK Super on Instagram: “Forskeren Marie-Lisbet Amundsen vil ha tegneserier inn på timeplanen. Hun har funnet at det er lettere å motivere de elevene som sliter med å lese hvis de får lese tegneserier. Det viktigste er at de leser, ikke hva de leser, sier hun. Hvilken tegneserie er din favoritt? #nrksupernytt @nrksupernytt Foto: NTB Scanpix”

2887 Likes, 173 Comments – NRK Super (@nrksuper) on Instagram: “Forskeren Marie-Lisbet Amundsen vil ha tegneserier inn på timeplanen.

2,887 Likes, 173 Comments – NRK Super (@nrksuper) on Instagram: “Forskeren Marie-Lisbet Amundsen vil ha tegneserier inn på timeplanen. Hun har funnet at det er lettere å motivere de elevene som sliter med å lese hvis de får lese tegneserier. Det viktigste er at de leser, ikke hva de leser, sier hun. Hvilken tegneserie er din favoritt? #nrksupernytt @nrksupernytt Foto: NTB Scanpix”

Keywords: amundsen nrk, nrk amundsen