Alpefett sol

Kaiseradler Alpefett – Sporten Beitostølen

Kaiseradler Alpefett | Sporten Beitostølen

6. feb. 2010 — I sterk sol kan du risikere store problemer. Finnes nok mange andre alternativer som er tryggere. Men skiinstruktører på 70 og 80 tallet bruket …

Kaiseradler Alpefett er de rutinerte påsketuristene`s beste venn!

Alpefett, noen erfaringer? – Snikksnakk, pølsevev, sludder og …

Alpefett, noen erfaringer? – Snikksnakk, pølsevev, sludder og vås – Terrengsykkelforumet

Latschenkiefersalbe regnes av mange som en selvfølge i lommen på skiferie, eller på sol- og badeferie, også kalt “svart på en kvart“ eller alpefett.

En kompis har kjøpt inn noen bokser alpefett fra Østerrike. Leser litt rundt på fri-flyt forum osv, og ser mange meninger om at det kan være skummelt i for sterk sol.Noen som kan noe om det, eller har erfaringer?(For de som ikke vet hva alpefett er; det brukes for å få brunfarge i sola, ha…

Marke Kaiseradler Latschenkiefersalbe 50 ml | lyko.com

Alpefett er genialt! Når det ikke er sol funker det jævelig bra. Smør deg med et lite lag alpefett, og du blir brun som om de skulle vært stekendes sol.

Latschenkiefersalbe er den mest effektive måten å få “boostet” din soleffekt på!Det er faktisk ik…

Noen som har erfaringer ang. alpefett? – Diskusjon.no

Latschenkiefersalbe regnes av mange som en selvfølge i lommen på skiferie, eller på sol- og badeferie, også kalt “svart på en kvart” eller alpefett.

MARKE KAISERADLER – Hemsedal Sport – Rask levering.

MARKE KAISERADLER – Hemsedal Sport – Rask levering. | Hemsedal Sport

Kaiseradler alpefett. Lusana 4399 · Fjällräven Nordic Heater. 299,00 kr. Kuldekrem UTEN solfaktor. 51 på lager. Kaiseradler alpefett antall.

Håndprodusert furunålskrem fra Alpene, også kjent som alpefett, er et 100% naturbasert produkt som beskytter huden din i kulden. OBS! Dersom du har svært lys hud, eller har lett for å bli solbrent, bør man være ekstra forsiktig. Solen tar godt selv i kulden! Produktet inneholder IKKE solfaktor, og er kjent for å booste soleffekt. Kjøp den her!

Kaiseradler alpefett – Geilo Sport AS

28. jul. 2005 — Anbefales ikke i steikende sol, det har jeg prøvd på topptur til ringstind i mai måned med knall sol. Ble solfaktor 40 de neste dagene.

Alpefett – Ski – Friflyt forum

Mange har sverget til alpefett for å beskytte seg mot vær og vind. Husk at slike produkter ikke nødvendigvis inneholder solfaktor som beskytter mot de …

Hei. Vet noen om hvor man kan få kjøpt alpefett i norge, eller import fra utlandet?

Sol, Vær & vind – Norvis

Sol, vær og vind Norvis Solkrem 15 ml – Speider-Sport AS

Keywords: alpefett sol